Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Egyetemi kollégiumba mit...

Egyetemi kollégiumba mit lenne a legelőnyösebb tartani görényt degut tengerimalacot hörcsögöt?

Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 11:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Görény meg patkány lesz elég a folyosón :D Inkább rendet tarts :)
2010. jan. 29. 12:01
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Anno volt halunk is, mondjuk azt csak nézni lehet. De csendben van, nem kell sétáltatni.
2010. jan. 29. 12:15
 13/20 anonim ***** válasza:
Nálunk gólya volt bent, a haverom tesója fogta. és behozta 2 hétre
2010. jan. 29. 12:17
 14/20 anonim ***** válasza:
Nálunk van gabona sikló meg pók is...a macskák meg csak hemzsegnek a koliban,sőt a kolinak saját kutyája van,az út mentén kóborolt és befogadtuk.Ha a szobatársak nem ellenzik,akkor lehet tartani.Láttam már westit is:)
2010. jan. 29. 13:18
 15/20 anonim ***** válasza:
Ha lányok vagytok, akkor lovat...
2010. jan. 29. 16:14
 16/20 anonim ***** válasza:
A görény büdös koliba meg mindenhol, csak a leg fanatikusabbak bírják elviselni a szagát. A degu nagy zajt csap és csak társasan szabad tartani. A tengerimalacot is csak azonos nemű párban szabad, így 2-3 naponta kell takarítani, eszméletlen sokat pisil-kakil, ha éhes visít, ha nem éhes durmogó hangukkal szórakoztatja magát... A hörcsög csendes és 1-2 hetente takarítva nem büdös.Mindenki tolerálja majd, a 4 közül leginkább ezt.Színválaszték is van.
2010. febr. 1. 10:33
 17/20 anonim ***** válasza:
A felsoroltak közül én mindenképpen a hörcsögöt javasolnám. Relatíve csendes, nem büdös (nekem lány volt, és elég volt hetente egyszer takarítani, ekkor kezdett el büdi lenni), nem viseli meg, ha hétvégén esetleg magára marad, és a legnagyobb előnye, hogy kis hely is elég neki. Egy cirka 25x40 cm-es akvárium vagy ketrec szerintem már bőven elég neki, míg egy malacnak, görénynek, degunak min. 50x100 cm-es hellyel kell számolni. És ott vannak még azok a piszkos anyagiak is. Az én malackám (az egyik legolcsóbb helyen vásárolok neki mindent) hetente egy olyen jó 1000-1500 Ft-ba kerülnek. A görény gondolom még drágább lenne, hisz ha jól tudom, ő húst is eszik, meg hallottam olyat is, h érdemes beoltatni valamint szerintem ő is ragaszkodik a gazdihoz, megismeri őt. (legalábbis ha egy tengerimalac képes erre akkor egy görény is biztosan). Deguról nem tudok nyilatkozni, bár az rémlik vele kapcsolatban, hogy a nagy mozgásigénye miatt nagy helyre van szüksége. Szóval, én a hörcsögöt ajánlom, leírtam, hogy miért tartom ezt a legkedvezőbbnek, a döntés csak rajtad áll! Vagy esetleg egér?
2010. febr. 1. 12:44
 18/20 anonim válasza:

Kedves Kollégista!

A számodra legmegfelelőbb állat kollégiumi szobában a díszhal. Egyéb kisebb-nagyobb rágcsálót, hüllőt, madarat nem javasolnék, ugyanis a kollégium elég nagy közösség, és esetlegesen olyan allergén anyagokat szabadíthatsz lakótársaidra, amiből neked is, és kisállataidnak is baja eshet. A halak szépek, csöndesen úszkálnak, olcsó a tartásuk, kedvező megvilágítással, tengeri kütyük akváriumba helyezésével megnyugtató látványt biztosíthat neked és vendégeidnek.

De vigyázz, mert egy otromba, algás elhanyagolt akvárium könnyen elriaszthatja leendő barátaidat, barátnőidet, ugyanis kedvenceink rólunk árulkodnak akarva-akaratlan...

2010. febr. 1. 13:51
 19/20 anonim válasza:
tengerimalac:) imádom öket:) egyáltalán nem büdösek, csak ha nem takarítod a ketrecent 3-4 naponta. Nálunk csak akkor van visítás amikor hallják, hogy vágom fel a zöldségeket nekik:) kis édesek:) amugy jól elvannak csendben szépen:)
2010. febr. 1. 16:59
 20/20 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért, de aki azt mondta, hogy ők tartanak állatot, macskát is akár, azok melyik koleszba járnak? Én is akarom vinni a macskám, szerintetek melyik a legelőnyösebb?
2013. márc. 18. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!