Lehet egy nyúl szellemi fogyatékos?
Figyelt kérdés
már több hónapja van egy törpe nyuszim.
Az egyik percben imádni való kis ugribugri a következő pillanatba meg harap karmol..
Már kb. mindennel próbálkoztam napokat töltöttem a ketrece mellet.
sajnos az ivartalanításhoz még kicsi de remélem az majd segít rajta. tapasztalt valaki már hasonlót egy törpe nyuszinál?
2014. nov. 12. 19:48
1/7 anonim válasza:
Egy jó nyúl pörkölt segít rajta!
2/7 A kérdező kommentje:
....
2014. nov. 12. 20:01
3/7 anonim válasza:
Mennyi idős, milyen nemű? Mennyit szoktad kiengedni a ketrecből?
4/7 A kérdező kommentje:
4-5 hónapos ha minden igaz fiú.
hát nem sokat szokott kint leni mert kicsi a szobám és sok a kábel igy féltem hogy meg ne rágja őket.
de nap 2-3x ki van engedve.
2014. nov. 12. 20:06
5/7 anonim válasza:
Sajnos valószínűleg ivarérik, amin nem segít, hogy nincs túl sokszor kiengedve :S Próbáld elbarikádozni a kábeleket, és legyen napi legalább 1-1.5 órád, amikor kiengeded és figyelsz rá. Ezalatt azért ki fogja tombolni magát, kellően lefárad.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2014. nov. 12. 20:13
7/7 anonim válasza:
Nincs baj a nyusziddal, csak kamaszodik.
Engedd ki többször
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!