Hogyan szelídítsem meg a dzsungáriai törpehörcsögömet?
mindig ha benyulok hozza hogy megszagolja a kezem akkor elkezdi kostolgatni,harapdálni
mast pedig nem tudok hogy hogyan szeliditsem meg:-(
mindig ha megprobalom fogni akkor meg kiugrik a kezembol
(kb meg harom napja van meg)
tudtok segiteni? lecci csak tapasztalt emberektol kerek valaszt:-D
enyém szelíd, szokott a kezemben lenni, de néha megharapdálja. de nem azért mert mérges, vagy ijedt, hanem mert mért ne, megkóstolná :)
moss alaposan kezet szappannal mielőtt hozzányúlsz, ne érezzen a kezeden semmi kajaszagot!
egyébként a szotyit, tökmagot vedd a tenyeredbe, és akkr majd belemászik érte. ezeket cask tenyeredből kapja meg, akkorhozzádszokik. alvás közben viszont NE ébrezd fel, nem szeretik, akármennyire is szelídek.
egyébként enyém is nagyon kis kiszámíthatatlan, van mikor elüldögél, zabálgat a tenyeremben, van mikor egy mp-t se marad benne, megy tovább/kiugrik
Ha valaki JÓL neveli a hörcsögét , akkor az SOHA nem fogja megharapni. Én a hörimmel együtt is tudtam aludni , vagy csak ő rajtam órákig. Soha nem harapott meg engem Hanga
Dzsungáriai törpehörcsög volt. 5 évet élt
A dzsungária törpe hörik csak 2évet élnek.
Szóval ez van.
De 16naponta szülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!