Hogyan szelídítsem meg? (többi lent)
koszi
és még kb mikor fog kijönni a házából?
úgy külbelül meddig kell szagoltatni a kezemet vele és meddig kell a kezemből etetnem?
vagyis mikor fogom elérni azt hogy már magától belemásszon a kezembe?
hogy fogom észre venni a javulást?
Szia
Igaz hogy nem vagyok szakértő de egyszer olvastam hogy elösször szépen rakd be a kezedet ne mozgasd esetleg rakhatsz a kezedbe élelmet is , ezt addig csináld naponta míg oda nem megy magától a kezedhez. Ezután megsimogathatod a fejét, azt nagyon szeretik, csak figyelj hogy mikor elég neki. És ha már nem fél minden nap etesd kézből simogasd hogy ne szokjon el a kezedtől.
De itt egy link ha esetleg nem vállik be ami írtam :
Azt hogy meddig kell szagoltatnod a kezed az attól függ mennyire félös a hörcsög .
A javulást pedig ugy veszed észre hogy eszek a kezedből majd felmászik rá.
nagyon köszönöm a sok infót.
még csak annyit szeretnék kérdezni hogy normális ha szinte mindig a házában van?
hogyan csalogassam ki őt a házából hogy tudjam szelídíteni?
egy nap hány percet foglalkozzak vele?
Normális, ugyanis éjszakai állatok, és ők olyankor jönnek ki, de akár nappal is.
Valami étellel, ami a szívének kedves.
Én naponta ötször-hatszor a kezembe vettem. Nem kell hosszas órákat, naponta ha a kezedbe veszed ötször-hatszor elég csak egy tíz percet foglalkozni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!