Miért támad és harap a hörcsögöm?
Nekem kiskorom óta mindig volt hörim, saját tapasztalatokból kiindulva a következőket tudnám mondani.
a.)nincs semmi baja, alapból harcias, csak most már otthon érzi magát az új környezetben, és védi
b.)talán nem kap eleget enni/inni, vagy diszkomfortos számára a helye...ezekben nem állt be valami változás azóta?
c.) ez hülyén fog hangzani, de én egyszer véletlenül egy vemhes nőstényt hoztam el a boltból (eleve hímet kértem, és azt hittem, hogy csak dagi : D ). na ő a szülés előtti pár napban gubózott be teljesen, és lett másmilyen, mint addig
d.) ha nem eszik, vagy nem is jár ki a házából annyit, mind addig, vidd el orvoshoz. lehet, hogy valamije fáj, olyankor minden állat defenzív lesz
e.) ha a fentiek közül egyik sem, engedd ki többet, hogy a szobában futkározzon (tartsd szemmel azért közben a terepet), hátha csak sok a felesleges energiája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!