Szeretnék egy hörcsögöt. Azt olvastam, hogy esténként aktívak, sokat futkároznak (a hörcsögkerékben). Ha egy szobában lennék vele, tudnék mellette aludni?
(akváriumszűrő mellett nem tudtam, így a halak másik szobában vannak)
Nem valószínű. Amikor nekem volt, akkor a másik szobában volt és még onnan is hallottam, hogy rágja a ketrecet folyamatosan, pedig volt neki mag meg minden hülyeség.
2014. okt. 30. 21:09
2/7 Sz. K. Rebeka válasza:
Nem több hörim is volt egyszerre. Eleinte nehezen szoktam meg, mindig felkapkodtam a fejem, hogy mik azok a hangok,amiket hallok (rágcsálás). Egy-két kellett, mire rendesen tudtam aludni mellettük.
Viszont, ha az akváriumszűrő megszokása sem sikerült, akkor szerintem ez sem fog, mert zajosabbak, mint egy monoton zúgás hangja.
2014. okt. 30. 21:12
3/7 anonim válasza:
Az enyém kaparni is szokott elég sokat, az még hangosabb mint mikor futkározik. Szerintem nem tudnál aludni melette.
2014. okt. 30. 21:15
4/7 anonim válasza:
Nekünk nyulunk van, de ő is imádott zajongani, hajnalba rágcsálni, majd egyéb módon zajongani.
Mi a fürdőszobába zártuk be esténként, ennek ellenére az onnan kiszűrődő zajokat a párom nem, de én minden kis neszre felébredtem.
2014. okt. 30. 21:17
5/7 anonim válasza:
Mivel éjszakai állat, ezért megfordíthatod a bioritmusát. Ha éjszaka világítasz neki, akkor aludni fog. Legfeljebb kívülről el kell sötétíteni a terráriumot vagy ketrecet, hogy téged ne zavarjon a fény.
2014. okt. 30. 21:20
6/7 anonim válasza:
Én egy szobában alszom a hörcsögömmel. Az első 2-3 éjszaka érdekes volt és zajos, de hamar megszoktam azt a nagyon pici "motoszkáló" hangot. Van egy-egy este, amikor nagyon hangos, akkor felkelek, felkapcsolok egy kislámpát, van amikor adok neki egy darab diót, mogyorót és olyankor megnyugszik és nem zajong olyan őrült módon tovább :)
2014. okt. 31. 13:06
7/7 anonim válasza:
Én tudtam tőle, pedig én nagyon rossz alvó vagyok mindenre felkelek tényleg. De imádtam arra elaludni hogy a forgácsban motoszkál. A mókus kereket kell jól kiválasztani hogy az ne legyen hangos, mert az már zavart.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!