Dododen kérdése:
Mit tegyek? (Sürgő! )
Figyelt kérdés
Van két tengerimalacom mind a kettő nőstény.Egy ketrecben tartom őket együtt,de az egyik malacka már négy napja velünk van,a másik csak ma érkezett.Először kint engettük össze őket és úgy tűnt szeretik egymást,mert olyan hangot adtak ki ami a jól létüket jelzi.Azonban(még ma)felfigyeltem rá,hogy aki már 4 napja velünk van,nem engedi hogy a másik nőstény is egyen.Ezért a kis rosszcsontot átraktam egy másik ketrecbe,aztán visszaengedtem.Úgy tűnik most már osztozkodóbb.De megint csak felfigyeltem rá,hogy néha felberreg az eygik,ami tudtommal nemtetszést fejez ki.Verekedni nem verekszik egyik se,nem is annyira erőszakos,de néha eltolják egymást,például mikor az ölemben vannak.Nem tudom hogy egymáshoz fognak e szokni.Mit tegyek?Valakinek volt már ilyen?Úgy tudom hogy 2 nősténynek eggyütt kéne működni.Segítsetek!!!!!!!!!!2014. okt. 30. 20:35
1/4 Sz. K. Rebeka válasza:
Én a kutyámmal voltam így. Kifejezetten a nőstényekkel volt baja. Idővel kinőtte... Az én esetemben ráadásul két külön tálból etettük őket. Az segített, hogy amikor morgott, elhúztuk, és nem hagytuk enni, de néznie kellett, ahogy a másik eszik. Kis idő múlva visszaengedtük. Ha újra morgott, megint elhúztuk onnan. Így végül rájött, hogy vagy kénytelen lesz osztozni, vagy éhen marad.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,de azért egy tengerimalac más mint egy kutya.
2014. okt. 30. 21:25
3/4 Cicasi válasza:
szerintem olvasd át ezt az oldalt, nagyon hasznos: [link] a 2. oldalon írnak választ a kérdésedre. Nekem is két lány malackám van, szokott köztük konfliktus lenni, de nem verekednek. Kis nézeteltérés belefér, főleg az első néhány hétben ne várd hogy minden egyből tökéletes legyen. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!Nagyon jó barátnők lettek! :) :D
2014. nov. 1. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!