Vettem 2 hörcsögöt 2 napja :D a hörcsögkerékbe nem mennek bele szaldnak meg gyorsak főleg ha kirakom őket a parkettára. De este se szaladnak benne mert fenmaradtam hajnali 4-ig és egyszer se másztak bele hogy lehet őket bele szoktatni?
2 napja vannak nálad, még szokják a helyet, majd szép lassan belakják az új helyüket
viszont két hörcsögöt ne tarts együtt, mert bántani fogják egymást (kivéve, ha dzsungáriai törpehöri)
mert gondolom még kicsik
később, ha már ivarérettek lesznek már nem lesz így, sőt, meg is ölthetik egymást
Egyedül a campbell törpehörcsögöt lehet csapatban tartani, az arany és a dzsungáriai törpehörcsög magányos állat. Persze kivételes ritka esetben előfordul, hogy megvannak együtt, de az esetek nagy részében megöli az egyik a másikat. Lehet, hogy ma még nyugiban játszanak, holnapra majd csak egyet találsz, meg egy pár cafatot...
Egyébként a kerékbe majd beleszoknak, most még szokják az új otthonukat. De én tényleg azt javaslom, hogy külön legyenek, mert magányos állatok és egyedül jó nekik. Erős ösztönük miatt védik a területüket és emiatt szokott veszekedés lenni, ami után meg is sérülhetnek. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!