Szerintetek Tengerimalacot érdemes tenyészteni. Ha igen akkor szerintetek hol tudom eladni őket? Ha nem akkor miért nem?
Válaszokat köszimelőre ÉN
2010. jan. 25. 19:16
1/6 anonim válasza:
Háát figyeld!
Szerintem nem éri meg mert nem fogod tudni eladni!
A kisállat kereskedők is max ha nagyon hibátlan az állít akkor veszik be mert máshonnan százszor olcsóbban veszik meg!
Ugye meg magán embereknek se hiszem hogy nagyon el tudnád adni max 1 almot össz-vissz azt is nehézkesen
2010. jan. 25. 19:30
2/6 anonim válasza:
Én nem tenyésztenék, amúgy kisállat kereskedésbe be tudod adni, persze csak ha kell nekik. Nekem fialt a hörcsögöm és nehezen vették be mert sok volt nekik.
2010. jan. 25. 19:59
3/6 anonim válasza:
Nekem született 3 nem fajta tiszta. Senkinek nem kell nem tudom elpasszolni, ingyen se viszik. Viszont lehetséges ha olyanokat tenyésztel ami fajtatiszta, és prémium minőségű stb, akkor lehet h vennének tőled. Szerintem a kutyatenyésztés nagyobb biznisz, persze hozzáértéssel.
2010. jan. 25. 21:56
4/6 Winner of Royal Hill válasza:
Hát a kutyatenyésztés marha nagy biznisz kedves utolsó...
A nagy biznisz a kutyaszaporítás,az viszont gusztustalan!
2010. jan. 26. 17:07
5/6 anonim válasza:
Abszolút nem nagy biznisz... nálunk a malacka darabja vételkor 4-600 forint...ebből bekeresni nem lehet! a tartásuk is drága, helyigényes, tisztántartás is fontos! Inkább keress rendes melót, árva, kidobott kisállatokból van ám elég! Nálunk egyszer születtek kismalacok, egy ideig keresgettem gazdikat, de 'csak' egyet találtam, két malacka pedig velünk maradt a kicsik közül, persze én meg is akartam tartani őket....
2010. jan. 27. 11:17
6/6 anonim válasza:
egyáltalán nem érdemes!!Csak ha fajtiszta akkor jobban megy!!(Ahogy az előző válaszoló mondta!)De nincs nagy biznisze!!
Egyébké meg kockázatos mivel, a tengerimalacokat egy éves koruk után nem lehet fialtatni!!Meg hallottam néhány pár olyan malackáról aki belehalt a szülésbe!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!