Melyik házinyúlnak mar a pisije?
Figyelt kérdés
nősténynek vagy a kannak?2008. aug. 12. 13:20
1/2 anonim válasza:
Nekem egy nagy fehér fiúnyulam volt. nagyobb volt egy kicsit még a pulikutyámnál is.Midig az volt a rossz szokása hogy odaszaladt hozzám amikor pisilnie kellett és vagy a kezemet vagy a lábomat pisilte le.Én nem vettem észre hogy mart volna.Csak undorító volt.Próbáltam leszokttni róla de nem tudtam.Amikor szaladt felém tudtam hogy már megint leakar pisilni.Ki volt engedve a kertbe mindig szabadon ott szaladgált.
Szegényke tavaj 9 évesen egy betegségben elpusztult :( még mindig nagyon hiányzik.Már azt se bánnám ha megint lepisilne csak örülnék ha még mindig élne.Nagyon aranyos volt sohasem volt vad fel is lehetett venni meg minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!