Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogyan tudnám megszelídíteni...

Hogyan tudnám megszelídíteni a hörcsögömet?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy olyan szinten vad hogy ha benyúlok hozzá megjegyzem óvatosan és lassan akkor rögtön a kezem felé kap és az egyik ismerősömet már meg is harapta.Decemberben kaptam, de még most is olyan vad pedig sokat vagyok vele és próbálnám lassan símogatni meg kézbe venni de szinte azonnal támad ( a ketrece takarítása pedig valóságos horror, nem is értem hogy miért nem készültek még ilyesmiről horror filmet XDXD)

Szal. ha van ötletetek hogyan szelídithetném meg akkor írjatok. Köszi!

2010. jan. 24. 17:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb ha kiveszed kézbe és úgy eteted. Meg ne nyúlj be a ketrecbe csak simogatni, hanem akkor már vedd is ki, mer a sima benyúlkálást támadásnak veszi.
2010. jan. 24. 17:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Főleg a lány hörcsögök között vannak ilyenek, finom falatokkal próbálkozz, hogy bízzon benned. De lehet, hogy nem sikerül megszelídíteni így sem.
2010. jan. 24. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!