Ez valami speciális fajta sün?
Hehe, plüssbizbasz :D
Az sem volt feltűnő, hogy minden képen ugyanúgy néz? Egy igazi állatról soha nem csinálsz két teljesen egyforma képet. Ugyanis az mocorog. De legalább tényleg aranyosan néz ki :)
De akkor meg honnan photoshopoltak 3 ilyen egyformát 3 tök más helyen? Mármint ez nem egy kép volt, hanem 3, csak összeraktam egybe. És mind a 3 kép teljesen máshonnan van. De elhiszem, hogy PS csak érdekes hogy a világ 3 különböző pontjáról összeszedett kép ugyanaz :D
Na de akkor is ezek: [link] (gondolom ezek már biztos nem photoshopolt képek) sokkal aranyosabbak (szerintem) mint ezek: [link] És én eddig még mindig csak ilyen barnásat láttam, a fehéreset sose..
Ez egyszerűen egy nagyon ügyes nemezből készített műsün, különböző környezetben lefotózva. Nem kellett hozzá semmi spéci PS manipuláció.
Ha a formájára és a színére gondolsz, akkor afrikai fehérhasú törpesünről mintázták. Ami meg nem tetszik neked, az a nálunk őshonos keleti sün.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!