Az egy éves hörcsögöm folyamatosan régja a ketrecét, és már nagyon idegesít. Pedig van neki rágófája, meg olyan köve, amit kifejezetten erre adtak az állatboltban. Hogy szoktathatnám le róla?
az még úgy oké, h rágja a házát, az nem olyan hangos, csak lassan nem lesz mibe laknia :)
és mikor kiveszem, h ne rágja a rácsot, csattognak a kis fogacskái...
Az en horcsogom akvariumba van de o is probalkozik a ragassal:D de nem sok sikerrel!
Szerintem tobbet foglalkozz vele, beszelj hozza, vedd ki, vagy ha tudod es feltudsz ugyelni ra engedd szabadon a fube. Igaz vigyaznod kell ra nagyon mert nagyon furgek lesznek a szabadban.
sanos sokat dolgozok, és nem nagyon van időm foglalkozni vele. amikor megvettem még egyetemre jártam, szóval többet játszottam vele.
most, ha tudom, 7végén futtatom, de mivel Bp-n lakok, nem sok olyan tiszta füves rész van, ahova nyugodt szívvel kirakom játszani....
és tudom, nagyon be tud indulni, ha felfedezi a terepet :)
Sose engedd ki fűves részre,szobába lehet,de vigyázz,ne rágja el kábelokat.Helyesebb inkább akváriumban tartani.
Egy állatorvosnak tanuló
ez labda 5let nagyon tetszik. van iy a közelben is ilyen bót :) majd veszek neki, ha fussa rá :)
köszi szépen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!