A nőstényt??? Az az orvos egy hülye. Malacoknál a hímet szokták, mert sokkal egyszerűbb műtét.
2010. jan. 21. 20:24
2/12 anonim válasza:
Most akkor hány malacod van? Mert ha egy, akkor minek? Vagy egy fiú meg egy lány együtt?
2010. jan. 21. 20:41
3/12 anonim válasza:
Minek kitenni egy ilyen kisállatot egy műtétnek.. Am télleg fiúkat szokták. Gondolom nem akarsz pici coccantókat. A kislányoké bonyolultabb tán, én úgy hallottam. 23/L
2010. jan. 21. 21:09
4/12 anonim válasza:
Felejtsd el a dolgot. Mivel altatni kéne, ezért nagyon nagyon VESZÉLYES. előfordulhat, hogy altatás után nem áll vissza rendesen a vérkeringése és nem éli túl szegény. Ne akard ivartalanítani!
2010. jan. 21. 22:11
5/12 anonim válasza:
ezt gyorsan felejtsd el!!! a doki hülye. a tengerimalacokat nem szokták ivartalanítani, ha meg egy hímmel tartod együtt, akkor inkább őt kéne!
2010. jan. 21. 23:35
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi!.
nem 2 fiú van de most hoztam és 3 hónapos és vemhes!
Igy adták nekem hogy vemhes mert enm a fiukkal van !. és ugyhallotam ha ivartalanitva lesz akkor nemszületnekmeg! vagy van rá valami más ami megakadájozhassa hogy szüljön mert nemhiszem hogy túléli. 2-3 hónapos :(
2010. jan. 22. 18:42
7/12 anonim válasza:
Ne ivartalanítsd őket.Hagyd a piciket megszületni majd adjátok oda őket,rendes gazdiknak.Tegyetek fel hírdetést az internetre.Gondolom mindenki örülne egy ingyen malackának
2010. jan. 24. 12:01
8/12 anonim válasza:
Akkor amit az orvos javasol neked, az nem ivartalanítás, hanem gyilkosság. Én is így jártam, két nőstényt vettem, mindkettő terhes volt. Így a végén öt malackám lett és a szoptatás végére annyira hozzámnőttek, hogy már nem adtam volna őket semmiért sem. De ha nem akarod a piciket megtartani, állatkereskedésben ingyen beveszik.
2010. jan. 24. 13:57
9/12 anonim válasza:
Nemcsak ingyen veszik be a malacokat, hanem még tápot is adnak érte cserébe. Nálunk 2-300Ft-nyi tápot ér egy kismalac. Mindenki jól jár, mert a boltosnak nyilván nem 2-300-ban van a táp.
Amúgy pedig, ha neten hirdeted, hamar elviszik boldogan, igaz, akkor valószínűleg ingyen.
2010. jan. 24. 14:03
10/12 A kérdező kommentje:
de most nemaz van hogy nemtudom őket eladni hanem hogy 2 hónapos a vemhes malac !
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!