Ma vezsek egy fiu hörit?
ha egybe rakod őket MINDEN HÓNAPBAN LESZ KICSIJÜK, CSAK NAGYON RITKÁN VAN OLYAN HOGY 1 HONAPBA NINCS 1SZER SEM! Én is így jártam és nem tudtam hogy ilyen sok gyereket csinálnak de nem raktam őket szét, mert társas lények és nagyon rossz lenne nekik. 2 évig éltek utána betegek lettek és meghalt mindegyik kivéve egyet. az még mindig megvan most 2 éves, de akkor még fél éves volt, és nem vettem mellé társat..meg nem is fogok mert öreg
ha megszületnek a kicsik akkor ne rakjad egyiket se külön minda kettő szülö együtt nebeli fel őket, de ha a kicsit nagyobbak lesznek a kicsik A SZÜLÖK VERIK MAJD ŐKET IJENKOR RAKJAD A KICSIKET KÜLÖN! És legalább legyen három ketreced vagy kettő !! egy a szülöknek és a kicsiknek és az elválaszottt kicsiknek, de nem kell a 3ketrec ha eladod a kicsiket
nagyon megfontoltnak kell lenned és bizz bennem igazat mondok
CSAK a párzás idejére lehetnek együtt a szülők, különben is megtámadhatják egymást, és vérfürdőt rendeznek.
Szerintem ne szaporíts!
Első válaszoló. KB egy hasznos vagy igaz szó se volt a leírásodban..... És ez baj.
1. A hörcsög nagyon klasszul megvan egyedül. Nem kell párban tartani. Ritkán jön ki a párjával. Magányos jószág.
2. A havonta túlzás. Viszont sokszor. Ez tény.
3. Nagyon rossz ötlet fiút lányt együtt tartani pláne elmés után. Jó eséllyel a kicsik elfogyasztásra kerülnek így majd.
4. NE szaporitsuk!
5. NE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!