Szerintetek milyen állatom legyen? Patkány vagy Tengerimalac?
Tengerimalacból legalább kettő kell (két egynemű), nagyon igénylik egy másik malac társaságát.
Malacot ingyen is találhatsz, vagy örökbe fogadhatsz, vagy vehetsz tenyésztőtől. A kereskedést nem nagyon ajánlom.
Kell egy legalább 100*50 cm-es ketrec (kb. 10 ezer), a tartásuk havonta úgy 2 ezer/per malac.
Inkább patkány, értelmesebb állat. Bár sokakat taszít a látványa.
Én a malacot nőként leszavazom.
Ezt neked kell eldöntened!
Akik malacosok persze, hogy azt mondják hogy malac,akik patkányosak persze, hogy azt mondják patkány.
Úgyhogy malac :)
Ha jó minőségű tápot akarsz venni akkor többe kerül
Ha jó minőségű forgácsot akarsz venni akkor többe kerül
20 literes jó minőségű forgács 4000 forint szerintem megéri.Tápból versele laga nagyon jó minőségű 1450 forint 750 grammos.Ez már kicsit drága,de mi megvesszük a malacnak.De össze is lehet keverni egy olcsóbb minőségűvel és akkor több lesz.A szénánál figyelj,hogy legyen illata az a jó.Mi 750 forintért vesszük meg.
Fogkoptató kell neki (a malacomnak már nem tudom hányadik fogkoptatója van (fa,gyümölcs meg minden egyéb),de ő a műanyagot rágja :) )
Gyümölcs,zöldség csak K betűs ne legyen mert az felfújja
A többit nézd meg a netről,de remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!