Hol tartsam a nyulamat, ha nincs pénzem nyúlketrecre?
Figyelt kérdés
Ma reggel a vasárnapi piacon vettem egy fehér törpenyuszit.Még kölyök és annyira aranyos volt,hogy nem volt szívem otthagyni.Forgácsot és magokat vettem neki,és ketrec híján betettem egy Avonos dobozba,de a vizelete miatt a doboz teljesen átázott.Most nincs pénzem nyúlketrecet venni és egy jóideig sajnos nem is nagyon lesz rá pénzem.Addig is mibe tudom tenni a nyuszit?2014. szept. 21. 16:33
1/15 Diaa99 válasza:
Nincs valami ládátok? Vagy olyan aminek magas a fala? Nem hiszem el nincs egy szomszéd vagy ismerős aki adna valami olyan ketrec félét.
2/15 anonim válasza:
Egy régi szekrény(minimum 100x50-es) hátuljára szegezel deszkát, az elejére teszel egy ajtókeretet amire csibehálót teszel meg egy zárat hogy ne tudjon kiszökni. a szekrényt úgy fordítsd, hogy minél nagyobb legyen az alapterülete, akár oldalra néző, akár felfelé néző ajtóval használható.
3/15 A kérdező kommentje:
Nincs itthon se láda,se fölösleges bútor. :/
2014. szept. 21. 16:39
4/15 anonim válasza:
Interneten nagxon olcson tudsz venni hadznaltan az en nyuszimnsk id hadznalt de 3000-ft ert vettuk es jo ketrec nagyon
5/15 A kérdező kommentje:
Keresgéltem a neten,de amelyik olcsó volt,az szörnyű állapotban volt és 1Ft nm ért...
2014. szept. 21. 16:48
6/15 anonim válasza:
Márpedig a nyuszinak ketrec kell, nem olyan, mint egy kutya, hogy elalszik a szőnyegen. Illetve elalszik, de előtte kibontja a tapétát, megrágja a kábeleket :)
Bizony-bizony venned kell neki valamit:
Addig is nagyon figyelj rá és estére zárt be olyan helyre, ahol nem tud nagy kárt csinálni, persze rakjál le neki törülközőket, forgácsot, nehogy felfázzon. És nem magokat adj neki, hanem szénát, a mag az inkább a madaraknak kell :)
7/15 A kérdező kommentje:
Van itthon egy raklap.Abból tudnék valamit barkácsolni?
2014. szept. 21. 17:00
8/15 julcsika01 válasza:
valószínűleg igen
hajrá.
de nézhetsz pl jófógáson apródón árukersőn meg mindenféle használt cuccok oldalán ketrecet
9/15 anonim válasza:
Szerintem úgy csináld, hogy ideiglenesen csinálsz neki valamit és hosszútávon veszel neki egy olcsó ketrecet.
10/15 anonim válasza:
Ne tarts nyulat, ha nincs pénzed ketrecre. Oltásokra lesz? Az állattartás nem kötelező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!