Miért van ennyi egér, patkány az úttesten?
Figyelt kérdés
Nagyon sok egeret látok szaladgálni az úttesten, patkányt is, próbálgattam kerülgetni őket, de ma nem sikerült egynél...:(
Szegényke, nagyon sajnálom.
2014. szept. 11. 22:45
1/9 anonim válasza:
Nagyon csapadékos az időjárás, áll a víz mindenhol, menekülnek szárazabb helyre. Egyébként nem biztos, hogy egerek, szántóföldek közötti úton pockok is lehetnek. Azokért nem kár, annyi kárt okoznak.
2/9 anonim válasza:
Az eső miatt. Ne sajnáld őket,kártevők.
3/9 anonim válasza:
ne sajnáld, tönkretesznek mindent, szaporák és halálos betegségeket hordoznak
4/9 anonim válasza:
Arra vigyázz, hogy a rájuk vadászó ragadozómadarakat (egerészölyveket) ne üsd el! Lecsapnak az aszfalton rohangáló pockokra, vadászat közben nem veszik észre az autókat.
5/9 A kérdező kommentje:
A patkány, amit elütöttem szegényt, nagyon kivédhetetlen volt. Az utolsó pillanatban szaladt ki az útra, még láttam, hogy a gomb szemeivel rám néz. A 6-os úton mentem, a megengedett 90 helyett lassabban is. :(
Tiszta beteg vagyok, ha elütött állatot látok.
Most meg....
2014. szept. 13. 09:49
6/9 anonim válasza:
Ne sajnáld, aljas egy állat a patkány. Például lerágja egy csecsemő lábujját.
7/9 anonim válasza:
Komoly betegségeket terjesztenek, nem kell sajnálni. ECHO-vírust például.
8/9 anonim válasza:
azért lettem lepontozva, mert az igazságot írtam? :)
sőt, a patkány még támad is, de hajrá, sajnáljuk!
9/9 A kérdező kommentje:
én nem pontoztam le senkit, más lehetett.
2014. szept. 22. 07:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!