Tengerimalac "megbogarasodhat"?
Nem tudom, hogy most ez a malac miatt van, vagy sem.
Amikor kicsit már bekoszolódik az alom, akkor a terrárium oldalán, az almon/alomban (faforgács) megjelennek ilyen pici, fekete, repülő bogarak.
Olyanok mint a legyek, csak sokkal kisebb, nagyon picik, és repülnek. Kb mint a muslinca.
Kicsit félek, nehogy a malackámnak baja legyen, de én csak azt olvastam mindenhol, hogy a malacnak max atkái, és tetvei lehetnek és az is nagyon ritkán, de azok nem hagyják el a malacka szőrét. Akkor ez mitől lehet?
Mert mindig a terrárium körül repkednek, a terrárium oldalán vannak, pedig a malac rendszeresen van pucolva.
Vagy mégis a malacka okozza ezeket? Vagy nem kell félnem?
Mit csináljak? (az előbb pucoltam ki megint, tiszta alom, megtöröltem vizes zsebkendővel a terrárium oldalát, majd szárazzal)
Mitől lehet ez? Vagy másnál is vannak ilyen bogarak a lakásban?
Nem a malac okozza, hanem a megrohadt sz@r alatta. tisztítani kell rendszeresen, és akkor nem lesz ilyen.
Koszban amúgy is megbetegedhet a malac, és lehet szaladgálni utána állatorvoshoz.
"tisztítani kell rendszeresen, és akkor nem lesz ilyen"
Rendszeresen tisztítom, ügyelek rá. :)
Köszi a tanácsot !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!