Ancsa055 kérdése:
A hörcsögöknek lehet adni csokit?
Figyelt kérdés
Mert én úgy tudom hogy tejes dolgokat nem ehetnek nem?2014. aug. 28. 12:52
1/4 Andizsuzsi válasza:
Az állatoknak olyan dolgokat kell adni enni, amit a természetes élőhelyükön is esznek. Az, hogy mi emberek olyan marhák vagyunk, hogy mindenféle szemetet megeszünk, még nem jogosít fel bennünket arra, hogy az állatokat is ilyenekkel etessük.
2/4 anonim válasza:
Ne haragudj de rosszul tudod kedves kérdező!Ehetnek tejeset!Sajtot szívesen elnyammognak!De viszont csokit már nem ehetnek!A csoki számukra méreg!Elpusztulhatnak tőle!
nem rossz indulatból de csokit ne adjál nekik,de sajtot kaphatnak!;)
3/4 anonim válasza:
Már nem azért, de az első szerintem nem írt semmit a tejes dolgokra, a csokiban annyi tej van, amennyi a kínai tejporban.
A csokoládé nem a "tej(por)" miatt nem adható, hanem, mert emészthetetlen szemét. Tele van cukorral és roncsolja a fogait, valamint cukorbetegséges okoz, ezen felül pedig má függőséget is.
4/4 anonim válasza:
Ne adj neki csokit, mert a sok cukor nagyon nem tesz jót a hörcsögnek! Szétroncsolja a fogait, valamint a pofazacskójába is beleragadhat --> gyulladás --> kipurcanás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!