Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Akiknek nyuluk: Hogyan vágjáto...

LOTR kérdése:

Akiknek nyuluk: Hogyan vágjátok le a körmüket?

Figyelt kérdés
A nyulunknak hihetetlenül hosszú a körme. Megpróbáltuk levágni de nem ment. Terveztük, hogy állatorvoshoz visszük, hogy ő csinálja meg... Akiknek van nyuszija: Ti hogy csináljátok?

2014. aug. 21. 21:17
 1/6 Görög Andi válasza:
Az állatorvosnak van ilyen speckó körömvágója.Vigyétek el hozzá. Tuti segít rajta tok.
2014. aug. 21. 21:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :))
2014. aug. 21. 21:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Én rendeltem netről egy karomvágót. :D Nem drága, 700 körül van, de csak egyszer kell megvenni. A nyuszim hagyja, hogy levágjam neki, úgyhogy mázlis vagyok. Körömcsipesszel is lehet próbálkozni. Vigyázzatok, ne vágjatok bele a sötétebb részbe, amit, ha az ablak felé fordítjátok a nyuszit látni fogtok. Milliméterenként haladjatok! Ha kell akkor az egyikőtök fogja le a nyuszit és a lábikót, a másikotok pedig vágjon. Nem egy nagy ördöngösség, menni fog! :) Sok sikert, és további szépséges éveket a nyuszival! :)
2014. aug. 21. 21:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Mi körömcsipesszel. Így van, csak a végén, a világos részt szabad levágni. Én fogom az ölemben (ülök a földön), a férjem vág. Ő fogni nem szeretné, én vágni nem. Remek páros vagyunk. A nyúl unottan tűri.

Állatorvosnál halál ideges lenne (oltásokról tudom), ott nem nagyon menne.

2014. aug. 21. 21:55
 5/6 anonim ***** válasza:
2014. aug. 22. 10:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Megpróbáljuk itthon!
2014. aug. 25. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!