Dzsungáriai törpehörcsög tartásáról írnátok nekem?
Rengeteg helyen szétnéztem,szinte szétolvastam már az agyam róluk,videókat néztem róluk stb..
Jövőhéten veszek egy hörcsögöt,ketreccel és minden felszereléssel együtt.
A kérdéseim azok hogy (én ketrecet szeretnék mindenféleképpen és nem terráriumot) emeleteset vegyek neki,vagy elég az egy szintes ?
Tényleg baleset veszélyes a ketrec ha felmászik rá és netán leesik ?
Széna kell állandóan előtte lennie ? (és nyulaknak való kell? )
Direkt hörcsögöknek való ,táp'nak mindig kell előtte lennie ? És gyümölcsnek-zöldségnek is mindig ?
Víz önitatóba lesz neki mindig és 2naponta cserélve lesz friss vízre.
Kell nekik kisebb alomtálca vagy elég ha a ketrec egy üres sarkába nem forgácsot hanem préselt forgácsot ? mondjuk amit nyulak alá is szoktak tenni ilyen pellet féleség vagy micsoda
Bocsánat,hogy ennyi kérdést teszek fel,csak szeretném a lehető legjobbat majd a kicsinek és tisztába akarok lenni maximálisan a dolgokkal !:)
ELőre is köszönöm
Nekem emeletes van, de ha az egyszintes is elég nagy akkor szerintem jó.
Az enyém már egyszer-kétszer leesett és semmi baja nem lett.
Szerintem nem fontos, de hátha valaki okosabb lesz nálam :)
Én naponta adok neki, de szerintem kevesebbszer is elég neki. És ami elkezd rohadni feltétlenül ki kell venni.
Nekem össze-vissza kakil-pisil szóval ha neked egy kicsit okosabb a hörid akkor oda fogja végezni a dolgát.
én csutka almot használok mert attol nem lehet allergiaja.
táp az mindig kell neki. elég csak natur szotyi, de job ha van höritáp. szénát nem eszik az enyém, de szeret benne elbújni. egyféle almot tegyel neki es lehetöleg ne preseltet mert az enyem allergias lett töle. nem kell alom talca se. nem ajanlom a rácsos ketrecet mert szeretik kiszórni belöle az almot és tapasztalatbol mondom hogy képes kipisilni/kakilni a ketrecbol. az enyem mindig felmászott a rácson es folyton leesett, de semmi baja nem lett. viszont kitudta nyitni a ketrecet mivel rácsos volt. (folytatom a köviben mert nincs hely)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!