A tengerimalacot vagy a hörcsögöt szereted jobban?
Én a tengerimalacot. Sokkal okosabb, ragaszkodóbb:D
Viszont mivel nagyobb, problémásabb: kiszórja a forgácsot, sűrűbben kell kitakarítani stb., de megéri:D
A hörcsög is aranyos, de egy kissé buta állatnak tartom:P
Hörik! Nagyon édes kis állatok. Nekem is hörim van Tengerimalacom nem volt, de anyukám sokszor meséli, hogy neki gyerekkorában volt és iszonyatosan helyes volt. Mindenkinek az a legszebb, amilye épp van, egyik sem rosszabb semmivel a másiknál, semelyik gazdit nem akarom megbántani, mindkettő egyformán aranyos.
Tengerimalac előnyei: nagyobb, jobban ragaszkodik, és - hát elismerem - tényleg okosabb lehet valamivel a hörcsögnél
Tengerimalac hátrányai: büdösebb, gyakrabban kell takarítani
Hörcsög előnyei: a kis fekete gombszemei nagyon édesek, icipici, ötnaponta elég tisztítani, aranyos, mikor hörcsöggömbözik
Hörcsög hátrányai: kissé harapós, nem szabad elengedni a szobában, mert sokkal kisebb helyekre is befér
Jó kisállatozást mindenkinek! ;)
Utolsó vagyok. Kis kiegészítő:
Tengerimalac előnye: tovább él
Hörcsög előnye: nem ráz meg annyira, ha elpusztul ( persze nem kellemes érzés )
Jaj, olvastátok azt a kérdést, amit egy csaj írt ki, hogy be akarja festetni a " nyuszcsiját" pinkre? Meg kell szakadni rajta!!!!
Utonozom: Jajjj, dde imádóm a " hörcsimet" !
A helyesírása rettentő pocsék annak a csajnak.
Aha, én is mind a kettőt szeretem :)
mert a hörcsög kisebb a tengerimalac meg nagyobb
de nem tok amúgy okot mondani rá csak ennyit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!