Ha egy anyanyúl megette először a kicsinyeit, másodszor is megteszi? (mindenképp olvassátok el a szöveget alul)
Nyúltenyésztő vagyok.
Van 5 anyanyulam és egy bak.
Az egyik anya nyulat kiengedte az öcsém futkározni a bakkal.
Bepároztak. Igen ám, de az anyanyúl a bak nyuszinak a testvére volt. Terhes lett tőle, meg is szülte őket, de valamiért megette.
Miért?
Mert a nyuszik életképtelenek lettek volna, vagy mert rossz anya?
1 hete elvittem a barátnőmhöz pároztatni.
Szerintetek a teljesen egészséges kicsiket is megeszi majd ?
Ismerem a nyulak természetét.
Ment a piros kéz bocs.
Itt én kérdeztem és nem te.
Nem a te kérdésedre kell itt NEKEM válaszolnom, hanem neked kell az ÉN kérdésemre válaszolnod, ha ideírsz.
Álljon meg a menet.
Én is tenyésztem őket. Tuti, hogy életképtelenek lehettek a kicsik, ha tesójától voltak, akkor ugye benne van, hogy a kicsik betegek lehetnek... Nálam egy olyan helyzet van, hogy van egy bakom, akinek csak 1 heréje van, és tőle már 2 anyának is lettek kölykei, de egyik anya se nevelte a kicsiket, pedig más baktól nagyon jó anyák voltak ezek. Érdekes, hogy ezt is így megérzik.
Amúgy, ahol egészségesek, akkor se eszik meg, ha megfogom a kicsiket.
Szóval, akkor az a helyzetem, hogy most egészséges picik fognak születni, és ha megfogom őket, akkor se eszi meg?
De attól még szoptatja ugye?
Nekem ma szül az egyik anyanyulam. (nem az amelyikről szó van, egy másik)
már negyedszerre szül nálam, és eddig csak egyszer csalódtam benne, de akkor is azért, mert a picik megfagytak.
Akkor az ő kicsinyeit mikor ajánlott megfogni először?
Gondolom egy naposan még nem.. :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!