Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Miért fúj rám a patkány?

Miért fúj rám a patkány?

Figyelt kérdés
Nemrég kaptam (pár napja) egy patkányt, de akárhányszor közelítek a rács felé fúj rám és őröl a fogával, amikor pedig benyúlok hozzá akkor harap. Mit tehetek, hogy ne legyen ilyen agresszív? Szeretném már kivenni hogy játszhassak vele..

2014. aug. 10. 11:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Amikor kint van szabadon a patkány akkor nem harapós, engedd ki (ne úgy hogy megfogd) és zárj el körülötte mindent, hogy ne tudjon elszökni, szerintem igy nagyobb esélyed lesz összeismerkedni vele, mint ketrecen keresztül. Ketrecen keresztül ha benyúlsz hozzá akkor lehet harapós, még akkor is ha szeret téged, kaját adj neki ketrecen keresztül, ne az ujjadat dugd be.

Beszélj hozzá sokat, kedvesen, ismerjen meg téged, hiszen még csak pár napja van nálad, akkor ne is csodálkozz hogy még barátságtalan veled szemben.

Amúgy meg úgy tudom patkányt nem kéne egyedül tartani, neki kellene még 1 ugyanolyan nemű patkány. Társas állat.

2014. aug. 10. 16:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Mint kiderült vemhes volt, azért volt olyan agresszív, most már békés:)
2014. aug. 10. 19:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Honnan való az állat? Mi van a picikkel?
2014. aug. 11. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!