Ez jo dolog, ha ennyi ido alatt sikerult?
Sziasztok , egy honapja vettem magamnak egy dzsungit. Feher szinu azaz pearl. Az elejen vad volt es harapott , de most mar magatol maszik bele a kezembe. Tudom hogy aprosagnak tunik de egy idegen eloleny bizalmat urelmes munkaval elnyertem.
15/l
Tudod, az állatoknak is vannak személyiségük. Vannak bártorok, barátkozóak ellenben vannak rossz tulajdonságaik is, például vannak olyanok, akik sosem tanulják meg, hogy hova kéne tegyél az ürülékjüket.
Érted már? :)
Aranyos vagy , de mar 5 eve vannak ilyen horcsogeim es azt hiszem ertek hozza valamit :) az elso ketto 5 evig eltek :)
csak azt szerettem volna ha valaki megdicser :/ mert eddig senki nem tette es jol esne ha valaki elismerne hogy ez kemeny munka volt hogy a harapos allatbol kedveset varazsoltam :/
Én amióta az eszemet tudom, voltak itthon rágcsálóink. Degu, tengeri malac, egér, hörcsög, minden elképzelhető szőrös és bolyhos állatka. :D
Most a két kutya mellett csak 2 patkányom van. Pont amiatt vettem őket, hogy szinte rögtön a kezembe másztak, a vállamon alszanak, a kezemből esznek. Sosem szerettem a törpehöriket, tudom, milyenek.
Épp emiatt szép eredményt értél el vele, egy törpehöri sosem a legegyszerűbb eset, még jó, hogy sikerélményed van. :) Gratula a hörihez, és sok boldogságot vele ezután is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!