Lehetne pár kérdésem a nyuszikkal kapcsolatban?
Lesz egy nyuszim augusztusban és van pár kérdés ami felmerült bennem!
1. Az orvos a házunktól 3 sarokra van tehát nem nagy séta XD Miben vigyem el az orvoshoz? (nincs és nem is lesz hordozó)
2. A nyuszik szeretik a játékokat? (pl. labda) Mert sok felesleges cuccot halmoztam össze neki ami jó lehet :)
3. Azt hallottam hogy a verselle laga cuni complete és a halywood táp a legjobbak! Ez így van?
4. Az állatkerben (árkádban) szeretném venni! Az megbízható illetve jó hely?
1. akkor szerinted mégis miben kellene, szatyorban? miért nem lesz neki hordozó? csak egyszer kell megvenni, ennél sokkal többet fogsz költeni az orvosnál, vagy a nyuszi "rezsijére"
2. változó, a miénk pl. egyszer hozzászagolt a dolgaihoz és ott is hagyta, újabban a faházikóját szereti lebontani illetve a falat és tapétát, ez utóbbiakat persze nem hagyom neki.
3. nálunk mindkét táp bevált
4. passz, mi tenyésztőnél vettük, én elvből nem pártolom az állatkereskedéses nyuszikat.
Az az orvos ért a nyuszikhoz? Mert nagyon nem mindegy.
A hordozó 2000 ftos tétel. Ha ennyit se akarsz rákölteni, akkor mi lesz, ha mondjuk beteg lesz?
Szeretik a játékokat, van amelyik labdázik, az enyém pl tárgyakat sgeret dobálni, pl papírgurigát.
A cuni complete a legjobb, de jó a cuni fit és a crispy pellet is, a halywood felső kötépkategóriás.
Kereskedésben én sem javaslom, ő egy nagyon jó tenyésztő: [link]
Az Urban Eve blog írójának is innen van a nyuszija.
Hát ami igazán drága (lehet) egyszeri tételnek, az a ketrec és a felszerelés, ja és legalább 100x50-es legyen.
Az állatorvos viszont tényleg olyan legyen, aki egzotikus állatokra szakosodott, sajnos belőlük még nincs sok.
Pesti tenyészetet nem tudok, mi Tatabányán vettük a nyuszinkat.
Igen, jó.
Fressnapfban van most 2000 ft-ért hordozó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!