Honnan tudok nyusziketrecet venni olcsón? Esetleg valakinek eladó?
Figyelt kérdés
Törpenyuszinak kellene legalább 100x50-es kellene2014. júl. 21. 13:49
1/7 anonim válasza:
Webáruházakból, Fressnapfból, itt gyakran (pl. húsvétkor) nagy akciók szoktak lenni ketrecre. Ismerősök körében is érdemes körbekérdezni, átböngészni néhány Vaterát és hasonló oldalakat. Néhány állatmentő egyesület (pl. tengerimalacosok) sok akcióról szereznek információt, és szoktak segíteni a ketrecek beszerzésében vagy eligazítanak, van, hogy ilyen egyesületektől is lehet venni mert tárgyi adományként ilyeneket kapnak vagy összekötik a "most hunyt el a kisállatom, nekem meg kellene egy ketrec" embereket. A közösségi oldalakon is célszerű hirdetést feladni.
2/7 A kérdező kommentje:
Vaterát, jófogást, olx-et már végig néztem. Ismerőseimnek sajnos nincs. Esetleg nem tudnál mondani ilyen egyesületet?
2014. júl. 21. 15:01
3/7 anonim válasza:
Próbálj meg te feladni egy hirdetést az ingyenes hirdető oldalakon, hogy ilyet keresel, hátha ;)
4/7 anonim válasza:
Tenyésztőknél is vannak használt ketrecek
5/7 A kérdező kommentje:
Ez jó. Köszönöm. Feladok egy hirdetést. :)
Az az igazság hogy itt közelbe nem nagyon van tenyésztő, legalábbis én nem találtam;)
2014. júl. 21. 16:04
6/7 anonim válasza:
És miért nem csiszálsz- csináltatsz magadnak külön méretre. Azokból az árakból, amennyiért szokták árulni, ha van hegesztő ismerősötök, ő is összerakhatja, vagy sokkal nagyobbat, vagy sokkal olcsóbban azt a méretet.
Egyébként érdemes megnézni a használt boltokat is, mivel én már vettem nagy ketrecet használt német árúk boltjából, negyed annyiért.
7/7 A kérdező kommentje:
Hmm...Köszi, ezt is megfontolom.
2014. júl. 21. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!