Mért ad ki ilyen hangokat? '
Vagy megfázott, vagy nincs semmi baja mivel ha alvás közben csinálja ezt akkor lehet hogy kajáról ámodik.
Vagy kapcsolatot próbál veled létesíteni.
nekem mindig visitott
nemtudom mért
egyik nap kivettemsemibajasemvolt másnapmeg amikor megakartam fogni akkor harapott meg közbe így visitott(nemtok mástmondanirá:S) .szó szerínt :(
Már nem csinálja, lehet, h télleg megijedt.
Képzeljétek, a földre tettem a ketrecét, amíg letörölgettem az asztalt, ahol lenni szokott. Kimentem vizezni a szivacsot, és mit látok, mikor bejövök? Hogy a macskám ijesztgeti üszegényt, ki akarta szedni a ketrecből. Jól leszidtam a macskát, a TÖRPE hörit meg megnyugtattam. Akkor adott ki ilyen hangot. Az orvos túl drága, figyelem, nem csinálja e még. Nem akarom feleslegesen elvinni. És mielőtt lecsesznétek, hogy ennyit, ér e nekem a hörim élete, akkor megnyugtatlak titeket, hogy még gyerek vagyok, és a szüleimet nem tudnám rávenni, hogy elvigyük, hacsak nincs egyértelmű baja. Ha csinálja a következő egy-két napban, akkor biztosan elvisszük dokihoz.
Egyébként meg lehet, hogy csak port ment az orrába, mert előtte futkosott egy kicsit a szobában, meg miközben törölgettem, biztosan felszállt a por.
Nagyon köszi a válaszokat!!!!!
lehet hogy fél tőlem is :S?
én írtam az előbb is
:(
miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!