Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mért ad ki ilyen hangokat? '

Mért ad ki ilyen hangokat? '

Figyelt kérdés
A hörim furcsa hangokat ad ki. Olyan, mintha nyüsszögne és tüsszögne egyben. Aggódom miatta! Minek a tünetei ezek?
2010. jan. 8. 19:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Vagy megfázott, vagy nincs semmi baja mivel ha alvás közben csinálja ezt akkor lehet hogy kajáról ámodik.

Vagy kapcsolatot próbál veled létesíteni.

2010. jan. 8. 19:31
 2/6 anonim ***** válasza:

nekem mindig visitott

nemtudom mért

egyik nap kivettemsemibajasemvolt másnapmeg amikor megakartam fogni akkor harapott meg közbe így visitott(nemtok mástmondanirá:S) .szó szerínt :(

2010. jan. 8. 20:46
 3/6 anonim ***** válasza:
nem törpe höri véletlenül? azoknak ez nagy szokásuk, ez a hang álltalában recsegő, nyöszörgő, ha fél vagy megijed akkor ad ki ijen hangot, de nem csak a törpe höri csak az a leggyakrabban.
2010. jan. 9. 11:01
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem is ez a baja kiderült hogy felsőlégúti megbetegedése van kapott eddig két szurit és folyamatosan adni kell neki antibiotikumot.Vidd el orvoshoz!
2010. jan. 9. 14:28
 5/6 A kérdező kommentje:

Már nem csinálja, lehet, h télleg megijedt.

Képzeljétek, a földre tettem a ketrecét, amíg letörölgettem az asztalt, ahol lenni szokott. Kimentem vizezni a szivacsot, és mit látok, mikor bejövök? Hogy a macskám ijesztgeti üszegényt, ki akarta szedni a ketrecből. Jól leszidtam a macskát, a TÖRPE hörit meg megnyugtattam. Akkor adott ki ilyen hangot. Az orvos túl drága, figyelem, nem csinálja e még. Nem akarom feleslegesen elvinni. És mielőtt lecsesznétek, hogy ennyit, ér e nekem a hörim élete, akkor megnyugtatlak titeket, hogy még gyerek vagyok, és a szüleimet nem tudnám rávenni, hogy elvigyük, hacsak nincs egyértelmű baja. Ha csinálja a következő egy-két napban, akkor biztosan elvisszük dokihoz.

Egyébként meg lehet, hogy csak port ment az orrába, mert előtte futkosott egy kicsit a szobában, meg miközben törölgettem, biztosan felszállt a por.

Nagyon köszi a válaszokat!!!!!

2010. jan. 9. 20:53
 6/6 anonim ***** válasza:

lehet hogy fél tőlem is :S?

én írtam az előbb is

:(

miért?

2010. jan. 11. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!