Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Lehet vemhes az aranyhorcsogom?

Lehet vemhes az aranyhorcsogom?

Figyelt kérdés
Kisallat kereskedesben vettem 1 hete,eleve fiut szerettem volna de most derult ki 2 napja hogy bizony kislanyt kaptam.Az 1 het alatt elegge kis gombolyded lett de nem tudom csak azert mert sokat eszik vagy esetleg vemhesen sikerult megvennem. Nem engedi hogy megfogjam,a minap meg is harapott.Egesznap alszik csak enni jon ki a kishazabol.Igaz ejszaka sokat fut a mokuskerekben de 2 napja azt is alig.

2014. júl. 16. 13:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát lehetséges. Ilyen helyeken arra sem figyelnek, hogy beltenyészet ne alakuljon ki, nem hogy arra, hogy melyik vemhes és melyik nem. Kisebb koromban én is kaptam egy degut, amiben volt még kettő degu.:)
2014. júl. 16. 15:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen azt en is eszre vettem.Kicsit meg is bantam hogy allat kereskedesben vasaroltam horcsogot.Kezhez sincs meg szoktatva,de nem lenne szivem mar odaadni masnak.
2014. júl. 16. 18:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát az aranyhörcsögök természetüktől fogva gömbölydedek de lehet ha még a szokásosnál is gömbölyűbb akkor igen.Meg kéne mérned hogy hány gramm és a biztonság kedvéért nagyon nyugodt és csendes helyen legyen és adj neki sok fehérjét arra az esetre ha vemhes lenne.
2014. júl. 21. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!