A lakásba van egy egér és a csapdák közelébe se megy. Nem szeretnék szakembert hívni. Hogy tudnám előcsalogatni?
Ma reggel amikor felkeltem észrevettem az egeret a függönyömön mászkálni. El akartam kapni egy dobozzal de nem ment. Egyszerűen eltűnt. Biztos hogy a szobámba van mert néha fel szokott bukkanni de hamar eltűnik. Folyamatosan be van zárva az ajtóm és semmi más hely nincs a kijutáshoz. Próbáltam azt hogy egy fobozba tettem sajtot de arra nem az egér jött hanem a hangyák. Már feltúrtam az egész szobát de nem találom. Viszont n3ha hallom hpgy valami mizgolódik de ahonnan a hang jön nincs semmi. Hogy tudnám előcsalogatni.
Ui.: Nem szererném megölni csak befogni
A hangyák ellen van egy nagyon jó szer, amit bevisznek a bolyba és kampec.
Az egér ellen jobbat nem tudok.... :/ Élvefogót próbáltad már?
Ezzel fogd meg, igy nem esik bántódása és tuti belemászik (én mindig ezzel fogtam meg a hobbiállatként tartott kisegeremet amikor kiszökött, valódi utcai egér volt ő is):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!