Kajaaa :) kérdése:
Törpehörcsögöt meg lehet fürdetni?
Figyelt kérdés
Mármint úgy hogy engedünk vizet a mosdókagylóba és belerakjuk a hörit es hagyjuk h ússzon!! Így lehet? Nem lesz tőle baja??2014. júl. 7. 18:52
1/3 anonim válasza:
Inkább ne tegyétek. megfulladhat, meg ilyenek.
Homokban szeretnek "fürödni". de csak tiszta, állatkereskedésben kapható homok jó, az utcai nem (mert az piszkos).
2/3 anonim válasza:
Én nem tenném. Hamar bepánikolna szegényke.
3/3 anonim válasza:
a hörimet csak nedves vattával törölgetem aztán meg zsepivel szárara törölöm, de egyik ismerősöm is így úsztatta nem lett tőle baja, de nagyon felelőtlen gazdi a hörcsöge álladóan szül és mindig nekem passzolja le őket kérdezés nélkül, ha fürdeted ak kevés vízben h ha akarja leteheti a lábait és sétálgathat benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!