Szeretnék görénnyel játszani?
Van-e olyan hely ahol játszhatnék egy görénnyel/ eltölthetnék vele egy kis időt, hogy meg tudjam "nézni" milyen is lenne, ha nekem is lenne....
Nagyon szeretnék egyett!!!
Köszi előre is! :)
Arra figyelj, hogy ez egy becsapós dolog!
Ha olyan görényre bukkansz, akivel nem sokat foglalkoztak, vagy csak rühelli az idegeneket, az harap és tuti az életben nem akarsz görényt.
Ha olyannal, akivel kis kora óta sokat foglalkoztak, szereti az embereket, ölbegöri, akkor a sajátodnál fognak meglepetések érni, amikor először harap a kezedbe/lábadba.
Mert hiába veszed kézhez szoktatva, az elején úgy is feszegeti a határokat, és ha félsz tőle, akkor maximálisan kihasználja a helyzetet és egy 30 centis szörnyeteg fog rettegésben tartani.
Ezt csak azért mondom, mert én is jártam görényezni, mielőtt megvettem a sajátomat, tökre el voltam olvadva, hogy milyen kedves, aranyos állatok. Hazahoztam, a kis pihe-puha görmedvény babámat, első 2 nap minden tök tutin ment, aztán kinyílt a kiscsaj csipája és elkezdett csipkedni (nem finoman). Tökre el voltam keseredve, hogy egy vérgörényem lesz, míg nem összeszedtem maga, hogy ne egy 10 hetes görény diktálja a tempót. Sokat foglalkoztam vele, neveltem (napi 6-7 óra alsó hangon). Ma két éves kisgyerekek cipelgethetik és még a száját sem nyitja ki, nem ám harap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!