A nyúl ehet ilyeneket?
Figyelt kérdés
Mandula,kesudió, szotyi ,tökmag, mogyoró ? Meg ilyen fajta terméseket?2014. jún. 30. 21:47
1/10 anonim válasza:
Nem tudom, nekem régebben volt nyulam de ilyeneket nem adtam neki, volt táp, répa saláta stb. "nyúlkaják" azokat szerette de nem tudom ehezekhez a mogyorófélékhez hogy állnak hozzá...
2/10 anonim válasza:
A szotyit és a tökmagot biztosan szeretik, de nem kéne nekik adni, mert felkarcolhatja a belüket, vagy legalábbis mintha ezt olvastam volna valahol.
Azért amikor én szotyizok nagy ritkán és a nyuszim kinézi a számból, hát akkor nem bírom ki, hogy pár szemet ne adjak neki.
3/10 A kérdező kommentje:
:D
2014. jún. 30. 22:12
4/10 KGabi0000 válasza:
Mi sokszor adunk neki,leginkább szotyit,diót,mogyorót.A mandulát és kesudiót még nem próbáltuk,de szerintem azt is ehet.
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
Szotyit és tökmagot keveset, a többit ne add neki, mert káros.
7/10 anonim válasza:
Ha néha adsz is neki akkor nyersen ne legyen pirítva sózva fűszerezve ilyenek. pl: bolti szotyit ne.
8/10 anonim válasza:
Tökmag és szotyi pont elég van nekik a száraz tápban. Esetleg néha-néha jutalomfalatnak adhatsz neki szotyit és tökmagot, de ne sokat! Mást dióféléket ne! Ajánlom ezt az oldalt: [link] Nézelődj és a szénán, füvön és száraz tápon kívül csak az oldalon található zöldségeket, zöldségeket és fűszernövényeket add. :) Jó nyuszitartást :)
9/10 KGabi0000 válasza:
Mi indig bolti szotyit adunk neki már egy éve,azóta sincs semmi baja.A mi nyuszink dióféléket is eszik már amióta náunk van,azaz egy éve.Nem volt még soha beteg,makk egészséges.
10/10 anonim válasza:
az hogy 1 év alatt nm lett semmi baja az nem azt jelenti hogy nem fogod 2 év múlva eltemetni .. lehet hogy ti szerencsések vagytok hogy nem érzékeny annyira a pocak de vannak nyuszik akikkel egyből lehetne dokihoz rohanni.. nem mondom hogy én csak szénán legeltetem, ő kapni szokott török mogyorót néha néha, meg ami mag benne van ezekbe a zöld rudakba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!