SOS. Lesz valami bajuk?
Figyelt kérdés
A tengerimalacaim ketrece mellett tartom a magos zacskót. Nem voltam ott, és ők behúzták magukhoz. De magot nem ettek csak ,,megkóstolták" a zacskót! Ugye nem lesz tőle bajuk? És gondoltam éhesek, de csak körtét tudtam nekik adni. Tudom hogy K betűseket nem ehetnek, de ettől még nem lesz bajuk ugye? SEGÍTSETEK2010. jan. 4. 19:35
1/4 anonim válasza:
zacskótól nem lesz bajuk...
igazság szerint én erről a K betűs törvényről nem hallottam, meg nem vagyok otthon tengerimalacban.
2/4 anonim válasza:
a körtétől semmi bajuk nem lesz.. a káposzta és társai amit nem lehet adni nekik:)
4/4 anonim válasza:
Nem lesz bajuk. A "K betűs törvény" valójában nem vonatkozik minden K betűsre, csak azokra, amik keményítőt tartalmaznak pl. krumpli, kelkáposzta stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!