Versele-Laga Crispy Muesli?
ahjaj :S az létezik, hogy ettől a táptól hullhatott kis egy kicsit a nyuszim szeménél a szőr? :( tegnap vettem meg neki ezt a tápot, tegnap még semmi sem volt a szeme körüli szőrrel, és most vettem észre mintha egy kicsit kihullott volna neki :(
Itt van 2 kép róla.
Táp előtti:
Táp utáni:
segítsetek!! mi lehet a baj? :(
csak hogy ne legyen kavarodás, elküldöm a képét a tápnak!
én nem gondolnám, hogy ez a tápnak a hibája lehet.. ha jól látom, ugye csak elől hullott ki neki?? mást nem vettél neki újat?? könnyezés következtében hullik ki onnan a szőr, mivel felpuhul a bőr és könnyen kijönnek a vékony szőrszálak, és gondolom ezt ő is kis tudja magának vakarni a hátsó lábával.. látogassatok el a dokihoz, lehet allergia, kötőhártya gyulladás, vagy lehet huzatot kapott ilyenkor viszket a szeme könnyezik így ebből jön a szőrhullás is ..
valamint vitamin hiány, atkásodás és gombás fertőzés okozhat foltos szőrhullást, de általában a testén nem a szeme körül és az utolsó kettő hámosodással is jár..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!