Hányszor eteted egy nap a patkányodat? És kb. hány gramm-nyit?
Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 20:58
3/10 anonim válasza:
Itt erre a kérdésre is megkapod a választ!
4/10 anonim válasza:
az első kettőt nem tudom minek válaszolt...
nos én akkor etetem meg amikor éhes.
nincs etetési időpont.
de persze akkor biztosan rakok be neki ennivalót amikor tudom hogy hosszabb távon nem leszek itthon.
vagy egy kis nasi neki amikor főzök, de akkor nem sok.
5/10 A kérdező kommentje:
köcce :)
2010. jan. 10. 14:59
7/10 anonim válasza:
Minden nap egyszer, kb ugyanabban az időben, és amikor takarítom, akkor utána rögtön is, és még este is.
Lemérni még soha nem mértem, de nálam többen vannak, nem tálba kapják, hanem az alomba, kb negyed kilot adok ketrecenként (3-4 patkány/ ketrec).
8/10 anonim válasza:
3-4 patkány/ketrec.
és hány ketreced van? szaporító vagy?
9/10 anonim válasza:
Nem. egynemű patik vannak a ketrecekben. És 4 ketrec van, nem tudok ellenállni, ha bemegyek az állatkereskedésbe, és valami szépet látok, amit kígyókajának árulnak :$
10/10 anonim válasza:
úgy tudom, a patkány annyit eszik, amennyire szüksége van, szóval nem 'eszi túl' magát :)
remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!