Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Miért harapott meg a hörim?

Miért harapott meg a hörim?

Figyelt kérdés
2 aranyhörcsögöm van fiú/lány.Jól megvannak.Van nekik kajájuk rágcsálnivaló wc papirguriga,mókuskerék mozgáshoz,önitatóban víz.Fogkoptatásra alkalmas fadarabot vagy ami ilyesmit még nem sikerult szerezni(holnap veszek).Tegnap ki akartam őket venni és minden előzmény nélkül nos,megkóstolták az ujjam.Mind2-en pont ugyanakkor.(vitszes mi?)Ezt miért tehették?Azelőtt nem csinálták és most sem csinálják.A fogkoptató hiánya miatt letett,vagy csak kiváncsiak votlak mien kemény az ujjam?
2010. jan. 2. 13:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy túl szorosan fogtad őket és sarokba szorítva érezték magukat. Tehát védekezésből haraphattak meg. Velem is volt már ilyen.
2010. jan. 2. 13:52
 2/4 A kérdező kommentje:
fentrol nyultam be a terrárium közepére,mindig igy szoktam,már akartak is kijönni,rámászni a kezemre nem hiszem,hogy ez lett volna.
2010. jan. 2. 13:53
 3/4 anonim ***** válasza:
lehet hogy a területüket védték de az is lehet hogy terhes a hörid és azért csinálták ezt vagy lehet hogy kaja illatot éreztek az ujjadon
2010. jan. 2. 15:47
 4/4 anonim ***** válasza:
ez teljesen átlagos a höriknél!!!Azért harapnak meg kaja szagot éreznek az ujjadon vagy kezeden!!!Az a fő hogy ne ijedj meg, és nem dobd el őket amikor megijedsz mert baja is eshet!!!Nem bántani akarnak!!!!
2010. jan. 2. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!