Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Meddig vemhes az aranyhörcsög?

Meddig vemhes az aranyhörcsög?

Figyelt kérdés
Hány nap? December 22-én vettem, és egyre nagyobb a pocakja..kicsit kezd gyanús lenni a dolog..Nem kérdeztem, hogy együtt tartják-e a hímeket és nőstényeket, de többen is voltak egy terráriumban.Nekem természetesnek tűnt, hogy külön vannak, mert mikor régebben vettem akkor is nemek szerint voltak válogatva..hát most nem tudom :S...és nem is ott vettem, ahol régen.
2010. jan. 1. 17:59
 1/9 anonim ***** válasza:
320 napig
2010. jan. 1. 18:17
 2/9 A kérdező kommentje:
mi?? elírtad?
2010. jan. 1. 18:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Egy arany hörcsög vemhességi ideje körülbelül 3 hét. Mondjuk az enyém majdnem négy hétig volt vemhes. Nem biztos, hogy vemhes a hörcsögöd. Én is nem rég vettem egy nőstényt ők is többen voltak egy helyen tudom mert meg kérdeztem, de azóta se szült pedig duci... Mondjuk fogyott egy keveset nálam mert van neki forgója. Ott szegények nem tudnak mit csinálni vannak vagy négyen egy kis akváriumba és kész... De azért majd írd meg ha ne tán megszülne :)
2010. jan. 1. 18:19
 4/9 anonim ***** válasza:
elírtam :) megkérdeztem és volt ott hím is egy. Ezért gyanakodtam is hogy ilyen duci. De már vagy egy hónapja nálam van ennyi idő alatt már meg kellett volna szülnie.
2010. jan. 1. 18:21
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi :) Hát..remélem nem vemhes...pont nem akartam többet :S.Majd kiderül, nálam is van mókuskerék, és egyfolytában abban van, ennek ellenére "hízik"
2010. jan. 1. 18:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Az enyém eddig mindig 2 hétre szült!
2010. jan. 2. 12:24
 7/9 A kérdező kommentje:
Hűű..hát ma reggelre gyanúsan nagy fészket csinált, szinte az összes forgácsot az egyik sarokba halmozta...mit csinálok egy rakás kis hörcsöggel :S??
2010. jan. 2. 12:56
 8/9 A kérdező kommentje:
Mit tegyek be neki forgácson kívül?Ha esetleg mégis...
2010. jan. 2. 12:58
 9/9 A kérdező kommentje:
hmm..megvannak! Legalább 9-en...
2010. jan. 4. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!