Beteg a törpe nyulam mi lehet vele?
esetleg ha lenne 40 km-es körzeten belül állatorvos, akkor talán elvinném.
Értelmes válaszra várnék értelmes emberektől, te mivel a válaszod alapján te nem számítasz ezek közé, inkább ne írj!
Én nem vagyok értelmes ember? Én? Mikor az én állataim betegek, nem csak nézem őket kétségbeesetten, hanem csinálok valamit. Ha mást nem, felhívok egy orvost, ha már annyira messze lakom a bekötőúttól... de semmiképp nem gyakorikérdéseken kérdezgetek meg tördelem a kezem.
Nincs értelmesebb megoldás az orvosnál, ne áltasd magad. Lehet, hogy a stílus nem tetszik, de a tartalmon nem változtat semmit.
"esetleg ha lenne 40 km-es körzeten belül állatorvos, akkor talán elvinném. "
Na ennyit a felelős állattartásról.... És ha háziorvos se lenne 40 km-es körzetben akkor se vinnéd el a beteg gyerekedet? Még hogy "talán elvinném...", gondolom ha a szomszédban lenne az az orvos akkor is csak a te jó kedvedtől függne, hogy vajon szegény állat kap-e segítséget vagy sem.... Ilyen hozzáállással nektek max. egy plüss kutya való, nem is értem minek vállaltok állatok, ha nem gondoltok bele abba, hogy vajon meg tudjátok-e oldani neki az orvos segítséget. Vagy mert a gyerek kikönyörögte és inkább megkapta, csak hogy csend legyen? Hát gratulálok.... Ja, az tudjátok egyébként hogy kb. 8-10 évig is elélhetnek a törpenyuszik? Bár nyilván ti nem aggódtok azért, hogy nektek majd ennyi ideig el kell majd viselni szegényként a hülye nyavalyáival együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!