Törpehörcsögnek ilyen "ketrec" jó lesz? Több lent
Figyelt kérdés
Lehet törpehörcsögnek, egy sima akvárium (persze nem kicsi) aminek az alján forgács van?! persze lesznek benne neki, játékok, etető-itató, de a hörcsögnek jó lesz?!2014. jún. 1. 19:56
1/5 anonim válasza:
Igen, jó. De én nem ajánlanám mert nem nagyon tud szellőzni.
2/5 anonim válasza:
Persze, ha nem tud belőle kimászni. Nyáron kicsit büdi, mert nem szellőzik annyira, de mivel nincs rács, azt rágni nem tudja. Arra figyelj, hogy ha a kerékbe forgácsot cipel, vagy a házikóját felborítja, akkor ki tud belőle mászni. Nekem voltak ilyen leleményes hörcsögeim. :) A legjobb, ha szerzel valami rácsot, amivel le tudod takarni, és persze nem sérül meg tőle. Persze csak akkor, ha ahogy leírtam, elérné. :)
3/5 anonim válasza:
Jó,ha nem mászik ki.Bár azt mondják,hogy a hörcsögnek a legjobb a terrárium.
4/5 anonim válasza:
A ketrec jobb, mert abban fel-le is tud mozogni, így jobban leköti magát. És jobban is szellőzik.
5/5 anonim válasza:
Mind a kettőnek is van hátránya is meg előnye is.Az enyém most terrában van de szerdán veszünk egy ketrecet mert a terra nagyon gyorsan büdösödik mert nem szellőzik és a páratartalom is nagy emellett túl sűrű benne a levegő tehát mindenképpen ketrecet!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!