S. O. S a kis nyuszikám rengeteget iszik vizet. Miért van ez?
adok friss vizet mindég, csak benne hagytam, hogy meddig tart neki kiinnia :( és azt mondták, ha enyi sokat iszik, lehet beteg is :(
Egy kis nyuszi ennyit megiszik, az nem baj, csak megilyedtem :) ám rengeteg szénát is eszik, talán az is szárítja. Meg hát nekem volt egy nyuszkóm, aki szintén kiskorában kerult hozzám, de nem ivott anyitt, sot mi tobb már a szénát sem ette...a boltit..most mivel tavaszodik, szárítottam nekik, és zabálják :D
és a kisnyuszinak a verselle laga cuni fit muesli jó táp? :) mármint keveset adok neki, de csak kérdem :)
Semmi baj sincs. Nyugi. AZ én nyuszim a bolti szénát csak immel-ámmal ette, nem szerette. A finom házit meg imádja. De a házi szárazabb is, így ő megiszik majdnem 2 deci vizet is naponta. Mindig hallom, hogy milyen sokat iszik egy kiadós szénázás után.
A Versele laga pedig az egyik legjobb táp, de ane adj belőle sokat. elég egy kiskanálnyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!