Vannak olyan hím tengerimalacok, amik akkorák mint a nőstények?
Figyelt kérdés
két tengerimalacom van, még elég fiatalok, de már most látszik, hogy az egyik sokkal nagyobb mint a másik. sokat kergetőznek,mostanában azt vettem észre, hogy a nagyobb berregő hanggal közelít a kicsi felé és himbálja a csípőjét. jelent ez valamit?2014. máj. 28. 07:06
11/14 A kérdező kommentje:
Az oké, de a másik, a kisebb, ő nem csinálja ezt, mondjuk néha ő is szokott berregni. és amint írtam, sokkal kisebb, mint a másik. vajon ő is fiú? remélem, hogy a tenyésztő nem vert át:/
2014. máj. 29. 07:16
12/14 anonim válasza:
Ha a tenyésztő azt mondta,hogy fiú ,akkor biztosan fiúk a malacok.A tenyésztőknek nem szokásuk mást mondani! Lehet még pici és azért nem berreg,mennyi idős a kicsi coci?
13/14 A kérdező kommentje:
ugyan annyi mint a másik,kb, még nagyon fiatal, de akkor a méret nem feltétlenül jelenti a nemet, ugye?
2014. máj. 29. 17:25
14/14 anonim válasza:
Nekem mindkét nemből vannak malacaim, elárulom, hogy mindkettő berreg és riszál. A domináns nőstényeim napi szinten, ovulációtól függetlenül, csak, hogy megmutassák velük nem lehet kukoricázni. A hímek pedig rendfenntartó okból, hogy a csajok nehogy veszekedjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!