Tud mindegyik törpenyuszi "csipogni"?
Van két nyuszim. Az egyik lógófülű (Bolyhos), a másik nem (Tappancs):)
Mindketten nagyon aranyosak.
Tappancs nagyon sokszor csipog és jelzi, hogy jól érzi magát (evés, ivás, simogatás közben). Nagyon barátságos mindenkivel, nyaldos állandóan. Ő amúgy lány nyuszi.
A másik nyuszink fiú, de ő nem barátkozik ilyen könnyen. Sokkal nyugodtabb természetű, de ő is kifejezi a szeretetét azzal, hogy nyaldos, miközben simogatjuk. Bár ő nem nyal össze mindenkit, csak engem és a barátom. Tehát akik naponta gondozzák, etetik, simogatják.
Ő volt az első nyuszink és talán 1x-2x hallottam őt csipogni: miután megérkezett a lány nyuszi és eltelt pár nap (bár az ő csipogása kicsit másabb volt - bátortalanabb, kicsit rekedtes). Én arra gondoltam, hogy megpróbálja ellesni tőle a csipogást:)
(amúgy is sok dolgot tanultak egymástól)
Szóval a kérdésem tehát az, hogy tud mindegyik törpenyuszi "csipogni"?
Nektek mi a tapasztalatotok?
Igen, tud mindegyik. Bár konkrét csipogó hanggal az anyjukat hívják a fészekben.
Az udvarlás zümmögő hanggal jár, ha pedig ideges, akkor morog-röfög. Ha sikít, akkor retteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!