Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tengerimalac, két hímet...

Tengerimalac, két hímet szeretnék!? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Van egy hím tengerimalacom kb. fél éves lehet és szeretnék hozzá egy másik tengerimalacot mert így szegény magányos...

Ketrecről,mindenről gondoskodnék csak azt nem tudom,hogy viselne a tengerimalacom egy másik malackát(hímet).

Félek,hogy megfogják egymást sebesíteni.

#tengerimalac #kisállat #tengerimalac hímek
2014. máj. 24. 10:23
 1/6 anonim ***** válasza:

persze, elfogadják egymást, HA megfelelően történik az összeszoktatás :)

[link]

[link]

2014. máj. 24. 10:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. máj. 24. 14:48
 3/6 anonim válasza:
Én kb. 4 év után vettem a fiú tengerimalacom mellé egy társat (fiú), mikor észrevettem, hogy kevesebb időm van foglalkozni vele a suli mellett. Egy darabig elvoltak, de azután a másik is megnőtt es elindult a hatalmi harc. Nem hagyta őt enni, feküdni, kiűzte a házból, mindig harapdosta, rendesen depressziós lett a régi. Gyorsan elajándékoztam, és most megint minden rendben van, így sokkal boldogabb. (Már 6 éves!) Fèl év még nem sok idő, még összeszokhatnak. A lényeg, hogyha látod, hogy terroziálja, akkor azonnal válaszd szét őket!
2014. máj. 24. 14:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm.
2014. máj. 24. 15:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem egyértelmű, hogy elfogadják egymást, náluk is létezik személyiség. Persze, a helyes összeszoktatás sokat segít, de az sem garancia.

A helyes összeszoktatás szabályai, szakértőktől:

[link]

A fenti tengerimalac egyesülettől tudsz örökbefogadni, és szívesen segítenek a megfelelő társ kiválasztásában is. Én velük beszélnék a helyedben, de ezt persze neked kell eldöntened.

2014. máj. 25. 23:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. jún. 23. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!