Szerintetek melyiket lenne érdemesebb vennem? Egy mexikói axolotl-ot vagy pedig egy sziámi színű patkányt?
én mindenképpen az axolotl-t ajánlom, bár attól függ mennyire vagy oda a kétéltűekért, a hüllők mellett nekem ők a kedvenceim, de érdekes is a kérdésed. a két állat annyira különbözik egymástól hogy ennél megosztóbbat nem is találhatnál talán:)
patkány izgága, értékeli a törődést, ragaszkodóvá vállik.
az axolotl pedig kifejezetten utálja ha fogdossák, egy mindent a szemnek semmit a kéznek féle állat:)
én jobban szeretem az állatokat "természetes" közegbe megfigyelni, nem pedig macerálni őket, így nekem a gőte lenne az ideális (volt is) a patkányok nálam szigorúan kígyóeledelnek vannak megvéve, de azért tenyésztettem is őket e célra, aranyos állatkák, csak nem nekem valóak:)
döntsd el h melyik áll közelebb hozzád és úgy válassz (anyudék mondjuk inkább elnézegetnek sztem egy csini akváriumot mint egy lakásban rohangáló patkányt) :D
Meggyőzéshez: http://www.youtube.com/watch?v=1A07gDVLe14
Én is a patikat ajánlanám, de tenyésztőtől vásárolj, ne állatkereskedésben, ott beltenyésztettek, betegesek, és nem kezesek. A beteges alatt azt értem, hogy fele annyi ideig nem él, mint élhetne.
Egyébként nagyon aranyos, hűséges állatkák, akiket lehet tanítani, dögönyözni, kutya-macska-madár egy állatba préselve :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!