Tengerimalacom a ketrec sarkában ül, és a hátsóján nedves szőrt tapintok mi lehet a gond?
Találtam még egy jó nagy ürüléket is csak nem tudom melyik volt a ludas ( párban vannak mindkettő leányzó 3 éves)
Holnap még nem késő dokihoz vinni?
Köszönöm a választ!
Nincs rendben? Mi lehet a gond?
Állatorvos megmondja, vidd el amint tudod! Addig is ellenőrizd nem-e ehetett valamit ami mérgező, mondjuk valamelyik dísznövény belóg a ketrecébe, belehullott a levele, vagy te adtál neki valamit, amit nem szabad. Ezen az oldalon mindent meg fogsz találni, amit egy tengerimalacról tudnod kell. Ne sajnáld olvasgatni! Lehet, hogy megtalálod a megoldást is.
Véreset pisil,vagy kakil nem tudjuk mivel a nyilások elég közel vannak.
Voltunk dokinál és azt mondta,hogy holnap is jöjjönk vissza adott a doki rostos pépes kaját most beadtam neki kúszni tud csak a malacka és könnyezik a szeme. Vér jön még mindig ki nem eszik nem iszok nem bírom ki holnapig meg lehet még menteni???????
Bocsi a helyesírási hibákért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!