Adhatok az anyanyuszinak tejet?
Figyelt kérdés
Az egyik kisnyuszi nagyo sovany es megprobaltam megetetni tejjel, es egy kis tej kifolyt a foldre. Par perc mulva az anyanyul odament es felnyalta az egeszet, ezutan tettem egy kis talba ki tejet es betettem neki, azt is megitta. Adjak neki tobbet vagy nem tesz jot neki es a kicsiknek?2014. máj. 6. 18:04
1/5 anonim válasza:
Tej volt, vagy direkt nekik való tápszer?
Mert tejet tilos adni, semmi állati eredetű dolgot nem eszik a nyuszi. Fogd meg az anyát, és tedd rá a picit, hogy ehessen. A a legjobb neki. Meg az, ha nem szaporítasz tudatlanul
2/5 A kérdező kommentje:
Tej volt es modom magatol ette meg, felnyalta az osszeset ami kicsepegett, es igen mar ugy szoptatom hogy rateszem az anyanyulra a kicsit
2014. máj. 6. 18:26
3/5 anonim válasza:
Ne!
Ha az anyanyuszi nem szoptatja a kicsit, vegyél cicatápszert és fecskendővel próbáld etetni. De a legjobb lenne, ha állatorvossal beszélnél előtte.
4/5 A kérdező kommentje:
oke
2014. máj. 6. 19:37
5/5 anonim válasza:
Nem, jól mondja az első: tejet tilos adni a nyusziknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!