Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Melyik jobb a hím görény vagy...

Melyik jobb a hím görény vagy a nőstény görény?

Figyelt kérdés
2009. dec. 26. 13:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

ha tenyészteni akarsz, akkor lány, de velük sokkal több gond van egyedül: tüzelés, álvemhesség, hasonlók.

a fiúkkal annyi van, hogy harciasabbak, de jobban el lehet lenni velük. nedkem egy albínó fiú görim van, 3 éves.

2009. dec. 26. 13:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Sztem fiú!!nekem is az van:D

PEPI!!!

A lányok:makacsak,téllleg több gond van velük és ők olyan kicsik,sztem a fiukat sokkal jobb ugy "belemarkolni"

A fiúk:bujósak,kedvesek,gyámoltalanok:)

ha kérdésed van írj!!!az én görcibabám 3.5 éves:)

azonkívül van 3 kutyám és 2 macskám,én nem jön ki velük:(

ha azt akarod,hogy később megtűrjön maga körül más állatokat,akkor 2 vegyél!De semmiképpen SE fiűt és lányt,mert sokan azárt ölnek meg göribabákat mert sok baba lett és nem tudják eladni Őket>>::((

ugye ezeket tudod??!!:

ne első állatnak

tiltólistás

a nyers disznóhús

a citrusfélék

a hüvelyesek(bab,borsó stb.)

a kukorica

a gyümik magja/héja

és csak kevés tejszínhabot/gyümölcsöt!!

2009. dec. 26. 14:04
 3/7 anonim válasza:
Én a lányokra esküszök, nekem 2 van 4 és 5 évesek. Nincs gond velük, nagyon bújósak ők is.
2009. dec. 26. 19:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem fiú görim van. Már 2 éves :) Volt lány is, kicsik is. A fiúk jobbak. Bírom a macis fejét :) A neve Kefír (albínó)
2009. dec. 27. 07:50
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem van fiu,lány is.A fiu kezesbárány a lány harap!Ismerősömnek a lány bujik nagyon!Ezt nem tudhatod előre sajna.
2009. dec. 27. 08:13
 6/7 anonim válasza:
100%
nekem is hím van:) csatlakozom ez előttem levőkhöz...rajtuk lehet mit fogni:) ismerősömnek leányzói VOLTAK:( ugyanis, tüzelő korszakban elszöktek...mindkettő, leánykákkal vigyázni kell, vagy ivartalanítani...ők nem tették meg... el is szöktek:(:( pedig arik voltak, felmásztak a lábszáron egészen az arcomig és nyalogattak, nagyon ragaszkodóak, aranyosak és szelídek voltak, mindig vittem Boby-t(a görim) hozzájuk játszani...úgyhogy, én is azt mondom FIÚ:)
2009. dec. 27. 11:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Mindenki azt ajánlja ami neki van. Igazából nem csak a nemtől függ, hogy melyik jobb, hanem a természetüktől is.

Nincs egyértelmű viselkedésbeli különbség hím és nőstény vadászgörény között. Általában a hímek nyugodtabbak, lustábbak, gyakrabban megmaradnak egy helyben, míg a nőstények általában pörgősebbek, izgágábbak. Hangsúlyozzuk, mindez általában igaz, kivételek mindkét oldalon vannak!

Adott görény viselkedése sokmindentől függ: nemcsak a nemétől, hanem a görény korától, személyiségétől, előéletétől, a gazdi által ráfordított időtől, sőt attól is függ, hogy egyedül tartjuk-e vagy társsal együtt vagy hogy ivaros-e vagy sem.

2010. jan. 22. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!