Jól van ez így? Vagy valamit rosszul csináltam?
Tegnap kapta megy apró fekete hörit. :) (!)
Csupának neveztem el,hamarosan veszek neki egy társat,aki Csepi lesz.Csupa is srác Csepi is az lesz.Egyenlőre alom,kaja(magvan,gyümi)3 db wc papír guriga meg kis újságpapír,egy kupak víz van bent neki.Rendesen eszik,iszik sokat szaladgál,rágcsálja a papírt.Mivel csak 27-én lesz rá kehetőség,hogy vásároljak neki játékokat,addig sokat vagyok vele szoktam kivenni,szaladgál,csináltam neki mászókát gurigából abban is szeret játszani.Venni fogok neki egy kereket,egy labdát,víztartályt és vitaminos fogkoptatót.Addigis sokszor veszem ki,hogy tudjon mozogni.Am 25 literes akváriumban van.Jól van ez így?Vagy esetleg valamit rosszul csinálok?Imádom,azt szeretném,hogy jól érezze magát.
Leírásod alapján biztos,hogy jó gazdija vagy.
Nekem mindig társsal volt minden hörim,nem volt gond.
Legjobb persze,hogy az állatkereskedésben mindjárt kettőt vesz az ember,olyanokat,akik addig is együtt voltak(ugye ott általában csoportos tartás van).
Köszike :)
Egyébként az állatkereskedésben,vagy 10-en vannak egy helyen,együtt alszanak és kicsit sem verekednek :D
Nekünk szíriai arany hörcsögeink voltak. Sokan együtt, két terráriumban. Külön a fiúk, külön a lányok. Sajnos volt, hogy tévedtünk, nem jól lettek szétválogatva és néha egy "fiú" megellett. Ezért lettek sokan.
Ha elegendő fehérjét (sajt, tojás, párizsi) kapnak, nem tépik szét egymást.
Az újságpapír viszont nem jó alomnak, főleg ha rágcsálja. A nyomdafesték mérgező, nem tesz jót ha megeszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!